GRUPP OCH KONFERENS

TESTA SNÖKITE MED JOBBET
Grupper från 5-50 personer.

100 procent fokus på kitesurfing under en långhelg. Inget annat.

UPPLEV SNÖKITE
3 timmar | från 750kr + moms

UPPLEV SNÖKITE

grupp och konferens

Vinden är ditt bränsle, draken din motor och fjället din lekplats. Inget slår känslan av att hitta orörd lössnö och komma ut i fjällvärlden dit andra skidåkare inte når. 
Med hjälp av en drake tar vi oss på vindens villkor uppför fjällen eller ut på sjöar och upplever skidåkning som vi aldrig trodde var möjlig. Vi kommer att ge er en introduktion till sporten och ni kommer efter denna halvdag själva kunna styra draken och kita dit ni vill. Denna introduktion på 3 timmar är en perfekt aktivitet för grupper upp till 50 personer.

Vi har sedan starten 2009 fått förtroende att hålla gruppaktiviteter för flera svenska och internationella företag och massor av glada deltagare med kites i händerna. Vi hoppas att vi har förtroendet att få visa ditt företag det roligaste ni kan göra på snö i vinter.
 
Carl Ewald grundare och VD

SWECO

grupper åre


Här ville kunden få tillräkliga kunskaper för att få inträde i den lokala kiteföreningen på jobbet. Efter dagens slut kunde alla 13 deltagare hantera kiten väl och åka fram över åresjön. 

APRIL 2011
6 timmar 
9 personer 

ERNST & YOUNG

konferens åre


Här fick 52 deltagare möjligheten att under tre timmar testa snökite på Åresjön med ledning av cerifierade instruktörer. 

MARS 2014
3 timmar 
52 personer

CARNEGIE

konferensaktivitet åre


Som ett roligt avbrott i konferensen valde kunden att få testa snökite. Vi genomförde en introduktion på Åresjön.

MARS 2010
3 timmar 
13 personer

Exempel:
3 timmars introduktion i snökite
5-10 personer


I priset ingår lån av kiteutrustning såsom: drake, sele och säkerhetsutrustning. Priserna är ex 6%. moms. Deltagarna tar själva med skidor/snowboard/telemark och hjälm. Stavar behövs inte.


950kr /person +moms

Skräddarsy hela din vistelse i Åre med mat, boende och aktiviterer. Vi kan starkt rekommendera en bra byrå som hjälper ditt företag hela vägen med en lyckad konferens i Åre. 
 

MIDLAND EVENT
CAMP ÅRE
FJÄLLKONFERENS 
EXPLORE ÅRE
EVENTYR

åre kiteskola